Stijladvies

Met je uiterlijke presentatie laat je jezelf zien. In een gesprek met mensen laten we een bepaalde indruk achter. Behalve je stem, lichaamstaal en kleurgebruik is je kleding de blikvanger. Veel mensen vinden het lastig kleding uit te zoeken en hebben eigenlijk geen idee wat hen goed staat, wat geschikt is voor hun functie of voor verschillende gelegenheden. Bij Studio Kleur & Co leer je kledingkeuzes maken die laten zien wie je bent en hoe je gezien wilt worden!

Tijdens een persoonlijk stijladvies onderzoeken we welke kleding het best bij je figuur en persoonlijkheid past. Je leert keuzes maken die rekening houden met je persoonlijke kenmerken, met jouw verhoudingen en je gewenste uitstraling.

Om te zien wat jouw plus- en aandachtspunten zijn, beginnen we met een figuuranalyse. We kijken naar de lichaamsverhoudingen en waar we accenten willen leggen. Na het doorpassen van de meegebrachte kleding en het doornemen van jouw stijlvragen stellen we een persoonlijk stijladvies op. Ook krijg je stijltips voor kapsels, brilmontuur en accessoires.

Met de inzichten en adviezen die je krijgt, zul je voortaan met gemak en plezier je outfits samenstellen en je garderobe in balans brengen.