Kleuranalyse

Ontdek welke kleuren bij jou passen; welke kleuren je laten stralen!
Je natuur staat bij een kleurenanalyse centraal. En dat die niet bij iedereen hetzelfde is, zullen de meesten al eens ervaren hebben. De een is prachtig in kobaltblauw terwijl een ander er met die kleur grauw en vermoeid uit kan zien. Met kleuren in harmonie met jouw palet zul je er mooier en frisser uitzien.

Bij een kleurenanalyse gaan we op zoek naar dit persoonlijk kleurenpalet en kun je zelf ervaren welk verschil de juiste kleuren kunnen maken. Je uitstraling en communicatie zie je op slag verbeteren als je de kleuren uit je persoonlijk palet draagt.

Voor vrouwen hoort hier ook een persoonlijk make-upadvies bij. Studio Kleur & Co werkt met de professionele en natuurlijke make-up van Couleur Caramel. De kwaliteitsproducten in een palet buitengewone kleuren zijn biologisch gecertificeerd (EcoCert en CosmeBio) en worden niet getest op dieren.

Je krijgt een handige kleurenwaaier mee om betere keuzes te maken voor kleding, accessoires en make-up. Van een persoonlijke kleuranalyse heb je een leven lang plezier!