Studio Kleur & Co

Studio Kleur & Co biedt verschillende diensten op het gebied van kleur- en stijladviezen. Of je nu kiest voor enkel een kleurenanalyse of een totaalpakket inclusief garderobeplanning en 2 uur shoppen; Corine maakt er graag een bijzondere en leerzame ervaring van. De unieke persoonlijkheid van de cliënt staat voorop; een respectvolle benadering is daarbij vanzelfsprekend.

Creatief bezig zijn en mensen zich goed laten voelen over hun uiterlijk waren voor mij de belangrijkste drijfveren om destijds voor het kappersvak te kiezen. In de 10 jaar dat ik als hair stylist en bedrijfsleider van een dames- en herenkapsalon werkte, was het iedere keer weer bijzonder om de impact van een goede coupe te ervaren. En dat bereik je als je oog hebt voor het fascinerende samenspel van kleur en vorm. Als je de verbinding kunt leggen tussen postuur, gezichtsvorm, haarstructuur en coupe en haarkleur. Dat hoeft niet altijd een metamorfose te zijn; ook kleine aanpassingen kunnen groot effect hebben!

Die achtergrond van hair stylist is een waardevolle aanvulling op het vak van imago stylist. Ik heb een passie voor kleuren en ben gefascineerd door het effect dat kleuren op mensen kan hebben. Ga het ook ontdekken; maak kennis met je persoonlijk kleurenpalet en beleef wat een persoonlijk stijladvies voor je kan doen!

Corine is aangesloten bij de beroepsorganisatie Colours for You.